Maatwerk

Het incasseren van achterstallige huursommen is een vak apart en vereist specifieke juridische kennis. Immers, het betreft vaak niet een eenmalige factuur maar maandelijks terugkerende vorderingen. Bij huurachterstanden is het ons inziens van belang snel en strategisch te handelen. Hierbij speelt niet alleen het incasseren van de achterstallige huur een rol, maar ook de mogelijkheden om de schade voor u als verhuurder of vastgoedbeheerder te beperken.

Wij hebben jarenlange ervaring bij het incasseren van huurvorderingen in opdracht van verhuurders en vastgoedbeheerders. Onze incassomedewerkers kennen de fijne kneepjes van het huurrecht en weten zodoende precies welke aanzeggingen en stappen er moeten worden ondernomen in het incasso-traject.

Ontruiming

Indien aannemelijk is dat de huurder de achterstallige huur niet kan of zal inlopen, is ontruiming van het gehuurde vaak het beste. Dit dient dan op zo’n kortst mogelijke termijn te gebeuren. Immers, elke maand huur die u niet ontvangt, is schade.

Wij bouwen gedurende ons incasso-traject een dossier op waarmee u ontruiming kunt vorderen. Onze huisadvocaten van Veenstra & Wallinga Advocaten kunnen deze ontruiming vervolgens in kort geding voor u realiseren tegen een gereduceerd tarief.

Ik wil graag meer informatie
Ik wil een huurvordering indienen