“Wij” is Uniek!

Een incassobureau speciaal voor u als ondernemer. Anders dan het gros van de incassobureaus werkt Uniek Incasso écht no-cure-no-pay. Wij brengen u geen verborgen abonnements-, dossier-, of behandelingskosten in rekening. U betaalt bij ons ook geen percentage van de te incasseren factuur. De volledige factuur komt aan u toe. Wij verhalen onze kosten op uw debiteur, niet op u. Zo neemt u geen enkel financieel risico.

Het buitengerechtelijke incasso-traject
Onze gedreven en ervaren incasso-medewerkers proberen uw debiteur via juridisch juiste en stevige incasso-handelingen tot betaling te bewegen. Wij maken hierbij gebruik van verschillende comminicatiemiddelen: post, (aangetekende) e-mail, bellen, sms-en, whatsapp en facebook. Waar dit wenselijk is, treffen wij betalingsregelingen en houden wij scherp voor u in de gaten of de regeling wordt nagekomen. Allemaal zonder dat u er tijd en geld aan hoeft te spenderen.

Het gerechtelijke incasso-traject
Mocht het buitengerechtelijke incasso-traject onverhoopt niet tot (volledige) betaling leiden, dan bieden wij u een kosteloos advies voor een gerechtelijk vervolgtraject. Wij geven hierbij inzicht in de noodzakelijke kosten. U bepaalt ten alle tijden zelf of u dit wilt of niet.
Indien het gerechtelijk incasseren van uw geldvordering speciale juridische deskundigheid vereist, kan Uniek Incasso u doorverwijzen naar haar huisadvocaten van Veenstra & Wallinga Advocaten.

Leest u onze voorwaarden eens rustig door: Voorwaarden dienstverlening Uniek Incasso.