Ik wil direct betalen

Voorkom verdere (gerechtelijke) maatregelen en betaal de openstaande vordering binnen de termijn die u van ons heeft gekregen.

Wilt u direct veilig en eenvoudig betalen? Betaal dan via de iDeal-link die wij u digitaal hebben gezonden. U kunt ook inloggen op ons debiteurenportaal met de inloggegevens die wij u hebben toegezonden. Nog geen inloggegevens ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@uniekincasso.nl of bel met een van onze medewerkers op 050-2113670.

U kunt natuurlijk ook zelf een overboeking doen middels de betaalgegevens die in de ontvangen brief, e-mail, sms, facebookbericht of WhatsApp staan vermeld. Vergeet dan niet het dossiernummer te vermelden.

Ik kan het hele bedrag niet in één keer betalen

Indien u het bedrag niet op dit moment of niet in één keer kunt betalen, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen met u uw financiële situatie bespreken en passende betaalafspraken maken of een betalingsregeling treffen.

U kunt ook een betalingsregeling aanvragen via ons regelings-formulier.

Door contact met ons op te nemen, voorkomt u verdere (gerechtelijke) maatregelen die uw schuld alleen maar onnodig zullen verhogen.

Heeft u een vraag over een incasso opdracht?

Vraag een expert

Ik ben het niet eens met de vordering
Bent u het niet eens met de facturen die door ons worden geïncasseerd? Stuur dan een e-mail naar info@uniekincasso.nl met uw bezwaar. Wij zullen uw bezwaar bij onze opdrachtgever checken, en u hierover berichten.

Ik ben het niet eens met de (hoogte van de) incassokosten
Er bestaat veel onduidelijkheid over het wel of niet verschuldigd zijn van incassokosten en de hoogte van de incassokosten. En dit is niet zo gek. Veel incassobureaus brengen incassokosten in rekening, terwijl deze helemaal nog niet verschuldigd zijn. Bovendien houden veel incassobureau’s zich niet aan de wettelijk vastgestelde hoogte van de incassokosten. Uniek Incasso brengt enkel incassokosten in rekening, indien u deze ook daadwerkelijk verschuldigd bent: wel zo eerlijk en transparant. Wilt u zelf controleren of u de incassokosten wel verschuldigd bent en hoe hoog deze zijn? Klik dan hier en check uw situatie.